Nieuw formulemanager voor Runnersworld

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Huidig e-commerce manager van Hoogvliet Supermarkten, Bas van der Krogt, zal per 1 juli a.s. de functie als formulemanager bij Runnersworld gaan vervullen. Van der Krogt testte met zijn team hybride supermarkten waar consumenten hun online bestelling fysiek konden aanvullen met verswaren. Ook startte de keten onder zijn leiding met het thuisbezorgen van boodschappen.

Van der Krogt heeft al veel jaren ervaring in de e-commerce bij diverse bedrijven als PostNL, Pretium en Misco. “De focus van Bas heeft tijdens zijn carrière gelegen op bedrijven die vanuit een “offline wereld” het veranderingsproces in gaan naar een seamless channelbenadering, waarbij offline nadrukkelijk met online wordt verbonden”, vertelt Jan Willem Juffer, directeur Intersport Nederland, in een persbericht. ‘De nieuwe formulemanager van Runnersworld was onder meer één van de grondleggers voor de online start van Perry, halverwege het eerste decennium van deze eeuw. Bas is dus niet geheel onbekend met de sportwereld.”

Wilt u ook deel uitmaken van Runnersworld? Ontdek de mogelijkheden als franchisenemer en vraag vrijblijvend informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website