Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw franchisenemerskoppel voor Maxx Ede Veenendaal

Vanaf augustus 2015 zijn Martin en Saskia van Woudenberg een samenwerking gestart met franchiseformule Maxx. Het doel van deze samenwerking is om de regio Ede Veenendaal en de Heuvelrug vooral het aanhuren van woningen op de kaart te zetten. De ondernemers hadden meerdere opties, maar besloten te starten in de verhuurmakelaar. Hun achtergrond maakte de keuze erg breed: “Een aantal omstandigheden is doorslaggevend geweest: de jarenlange affiniteit en opgebouwde kennis en ervaring met bouwen en wonen, de zelfstandigheid, de regio, het sociale contact met de klanten en de motivatie van het hele gezin’’, aldus Martin Woudenberg

De contacten met eigenaar Sylvio Ekkel van Maxx Aanhuurmakelaars lopen al enige maanden. De belangrijkste beweegreden om aanhuurmakelaars bij Maxx te worden is dat er goed en concreet gecommuniceerd wordt zodat iedereen op de hoogte is. “Tijdens het meelopen in de praktijk is wel zichtbaar geworden dat de ondersteuning vanuit de medewerkers en systemen ook van een hoog niveau zijn.”

Er wordt volop gewerkt aan het opbouwen van naamsbekendheid en contacten leggen met de marktpartijen. “De voorbereiding is goed. Wij zijn dus vol vertrouwen dat wij op termijn een gezond marktaandeel gecreëerd zullen hebben in de regio”. Het duo adviseert ondernemers in andere regio’s zich aan te sluiten bij Maxx. “Des te groter wordt de bekendheid van Maxx en des te beter voor ons allemaal.’’, aldus Martin Woudenberg.