Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw in Roermond: fit in 20 minuten per week

23 december 2019
Personal trainers en ondernemers Roel en Lenny Bieshaar openen op 7 januari de 140e fit20 studio aan Secretaris Moonenstraat 2 in Roermond. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd kunnen of willen besteden om iets aan fitness te doen. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 16.000 mensen in acht landen volgens de fit20 methode.
De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt. Studio-eigenaar trainer Roel Bieshaar: ”Ik heb niet zoveel met sportscholen, maar moet wel aan krachttraining doen voor mijn grootste hobby trailrunnen. fit20 is voor mij de perfecte oplossing omdat ik hier alle grote spiergroepen train en werk aan m’n core stability. Al na twee oefeningen voelde ik het effect. In 20 minuten per week train je jezelf intensief; de oefeningen zijn een goede basis om jezelf te verstevigen en te werken aan je gezondheid. Het is eerlijk en puur trainen, dat wordt gemeten en de cijfers laten de resultaten zien. Cliënten merken al snel dat ze fitter, sterker en soepeler zijn en meer spierkracht hebben waardoor lage rugklachten – een bekend euvel van deze tijd – verminderen of zelfs verdwijnen”

fit20 formule

Op speciale custommade fitnessapparaten worden de grote spiergroepen wekelijks in 20 minuten getraind. De training vindt plaats in een kleinschalige studio en is ’hoogintensief’. Dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven, op een veilige manier. Deze wekelijkse prikkel zorgt ervoor dat je spieren versterken en je conditie verbetert. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van (harde) muziek of spiegels. De ruimte is gekoeld op 17 graden, waardoor klanten niet of nauwelijks transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn.

Trainen op wetenschappelijke basis

De fit20 trainingsmethode is een High Intensity Strength Training, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezondheid en fitheid sterk verbeteren. De fit20 personal trainer let nauwkeurig op houding, ademhaling en tempo en houdt alle trainingsresultaten bij in een speciaal ontwikkelde fit20 app. Doordat alle oefeningen in slow motion en onder begeleiding worden uitgevoerd zijn ze veilig en haalbaar voor iedere leeftijdscategorie.

Gratis kennismaken

Lenny Bieshaar: “De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken; het is ongecompliceerd en klanten weten waar ze aan toe zijn. Twintig minuten is makkelijk in te plannen; je hoeft je niet om te kleden, niet te wachten tot een apparaat vrij is en je hebt altijd een vaste afspraak bij dezelfde trainer die je stimuleert en zorgt dat je de oefeningen goed doet. Mijn man en ik hebben jaren samengewerkt in ons eigen bedrijf en nu starten we onze eigen franchise onderneming en zijn we partners. Het voelt als een gespreid bedje, alles is geregeld en we voelen ons thuis bij fit20. We dagen de mensen in Roermond nu uit om een keer te komen proeftrainen. Want doen is geloven.”
×