Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw in Vlissingen: fit in 20 minuten per week

29 oktober 2019
Personal trainer en ondernemer Rob Knegtel opent op 11 november de 138e fit20 studio aan de Badhuisstraat 50 in Vlissingen.

Het fit20 concept

De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 16.000 mensen in acht landen volgens de fit20 methode.

Personal trainer Rob Knegtel: ” Het hele idee van fit20 spreekt me aan; het is ongecompliceerd; klanten weten waar ze aan toe zijn. Je hoeft je niet om te kleden, niet te wachten tot een apparaat vrij is en je hebt altijd een vaste afspraak bij dezelfde trainer die je stimuleert en zorgt dat je de oefeningen goed doet. Trainen volgens de fit20 methode past bij deze tijd waarin niemand tijd heeft en toch fit en gezond wil blijven.”

Trainen op wetenschappelijke basis

De fit20 trainingsmethode is een High Intensity Strength Training, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezondheid en fitheid sterk verbeteren. De fit20 personal trainer let nauwkeurig op houding, ademhaling en tempo en houdt alle trainingsresultaten bij in een speciaal ontwikkelde fit20 app. Doordat alle oefeningen in slow motion en onder begeleiding worden uitgevoerd zijn ze veilig en haalbaar voor iedere leeftijdscategorie.

×