Nieuw: KUBUS Hoofddorp

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer KUBUS Coöperatie u.a.
Onlangs is KUBUS Hoofddorp geopend.

Peter Opdam, vertelt enthousiast; “Ik had al jaren ervaring in de accountancy en heb alle hiervoor benodigde diploma’s in mijn bezit. Als AA accountant  heb ik ruim tien jaar voor een middelgroot Accountantskantoor gewerkt. Na die periode heb ik drie jaar in detachering gewerkt. Daar ging het niet helemaal zoals ik wilde, dus ben ik me gaan oriënteren op het internet en via http://www.denationalefranchisegids.nl bij Kubus terechtgekomen.

Het derde accountantskantoor binnen de coöperatie
Kubus trok mij aan vanwege de omvang van de formule en  daarnaast is het  heel mooi dat ik binnen het totaal van 71 vestigingen het derde accountantskantoor binnen de coöperatie ben. Het concept klopt in mijn ogen, een grote landelijke organisatie die al een gevestigde naam heeft, waardoor ik goed beslagen ten ijs kom.

Het feit dat de ondernemers eigenaar zijn van de formule
Wat mij ook aantrok is het feit dat de ondernemers  eigenaar zijn van de formule en compleet inzicht hebben in alle kosten van de formule. De coöperatie regelt alleen die zaken die voor een lid voordeel oplevert. Het gaat bijvoorbeeld om vervanging tijdens vakantie en verlof, vaktechniek, trainingen, fiscaal advies, accountantsverklaringen, etc. Verder is er een gemeenschappelijke kennisbank met forum: de KennisKUBUS. Als een KUBUSlid een vraag heeft, dan zet hij die op ons forum en ontvangt hij een antwoord van zijn collega.”

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 30 maart.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.