Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Mudmasky, de allereerste franchiseformule ter wereld met de mogelijkheid om ook de officiële webshop te franchisen

18 oktober 2023

Sinds de oprichting in 2015 heeft Mudmasky zich gevestigd als dé specialist in hoogwaardige transparante huidverzorgingsproducten, waaronder pH-gebalanceerde gezichtsmaskers, haarverzorgingsmaskers en serums. Met meer dan 2 miljoen verkochte Mudmasky-producten in 2022, allemaal via online kanalen, heeft de formule bewezen een wereldwijde marktvraag te vervullen.

Om de internationale groei verder te stimuleren, zoekt Mudmasky naar enthousiaste franchisenemers in Nederland die willen bijdragen aan het succesverhaal. Als franchisenemer speel je een cruciale rol in het opbouwen van het merk en het laten groeien van de aanwezigheid in Nederland.

Mudmasky biedt een unieke gelegenheid als ’s werelds allereerste franchiseformule, met de optie om ook de officiële webshop te franchisen. Jij hebt de leiding over Mudmasky.nl, waar zowel schoonheidssalons als individuele klanten hun bestellingen kunnen plaatsen. Een van de pluspunten van het franchisen bij Mudmasky is dat alle opbrengsten rechtstreeks naar jou gaan.

Daarnaast profiteer je van diverse voordelen. Ten eerste zijn er geen overheadkosten, aangezien je je direct richt op schoonheidssalons. Daarnaast heb je geen personeelskosten, aangezien nieuwe franchisenemers zelfstandig op provisiebasis werken. Bovendien zijn er geen franchisefees en is er in het eerste jaar geen minimale inkoopverplichting. Je hebt volledige vrijheid om actief bij te dragen aan het ontwikkelen van POS-marketingmateriaal voor schoonheidssalons en je wordt serieus betrokken bij de bedrijfsvoering en het management in verschillende landen.

Mudmasky is op zoek naar franchisenemers die volledig achter het concept staan. Eerlijkheid en transparantie zijn kernwaarden bij Mudmasky. Affiniteit met de schoonheidsindustrie is een must, evenals een ondernemende geest en klantgerichtheid.

Wil jij onderdeel worden van een concept met een groot groeipotentieel? Ontvang vrijblijvende informatie via het formulier hieronder en ontdek hoe je kunt deelnemen aan deze nieuwe franchisegelegenheid.

Ontvang gratis meer informatie over Mudmasky

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Mudmasky

×