Nieuw: Ondernemers voor Senet

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Senet
Charles Held tekent Franchise overeenkomst.

Met de ondertekening van een tweede franchiseovereenkomst komt de doelstelling van een significante groei in 2010 van het aantal franchisenemers dichterbij. Charles Held heeft nu een uitstekende baan bij de overheid. Dat weerhoudt hem er niet van als ondernemer aan de slag te gaan bij Senet. Na een poging om een bedrijf over te nemen heeft hij uiteindelijk besloten dat een franchise hier een volwaardig alternatief voor is. Zelf zegt hij over Senet; “Primair wordt ik aangetrokken door het ondernemerschap maar ik ben extreem enthousiast over de manier waarop Senet de franchise invult. Niet alleen krijg ik veel ondersteuning maar de directie is zeer toegankelijk, operationeel en vooral gericht op het genereren van omzet”.

Senet ondersteunt bedrijven op het gebied van ICT dienstverlening met detachering, projecten en detavast oplossingen. Senet kenmerkt zich door flexibiliteit, transparantie en korte communicatielijnen. Samen met haar ondernemers zorgt zij voor een persoonlijke aanpak en een ‘hands on’-mentaliteit die ongebruikelijk is in de wereld van ICT detachering.

Senet heeft nu vestigingen in o.a. Amersfoort, Eindhoven, Breda, Hoogeveen, Nijmegen en Nieuwegein en streeft er naar om in de komende jaren het aantal ondernemers per jaar met ongeveer 4 à 5 te laten groeien.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 8 juni 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.