Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: 123Wonen

Makelaardijformule 123Wonen heeft zich aangesloten bij denationalefranchisegids.nl, 123Wonen heeft in 2016 met 12 nieuwe kantoren een onstuimige groei doorgemaakt. Franchisegever Norbert Wegter startte zelf als franchisenemer maar nam samen met collega franchisenemer Thomas Voskamp de formule twee jaar geleden over. “Na de overname hebben we meteen de focus gelegd op kwaliteit, zowel bij de franchisegever als bij de franchisenemers. Op het hoofdkantoor is er veel geïnnoveerd en van franchisenemers die niet aan de nieuwe kwaliteitsstandaard konden voldoen is afscheid genomen. Groot voordeel is natuurlijk dat wij zelf ook franchisenemers zijn en daardoor heel goed weten hoe wij hen zo goed mogelijk kunnen helpen.”

Inmiddels zijn er 25 kantoren aangesloten verspreid over het gehele land. “Door de landelijke dekking hebben verschillende grote beleggers met nationale portefeuilles ervoor gekozen om hun portfolio bij ons onder te brengen, daar zijn we natuurlijk razend trots op“, aldus Wegter. Ander voordeel van de landelijke dekking is dat het marketingbudget groter is en daarnaast efficiënter kan worden ingezet.

Thomas Voskamp: Om meer grote beheerklanten aan ons te binden staan we bijvoorbeeld eind mei op de vastgoedbeurs Provada met een grote beursstand. We zullen bezoekers wijzen op onze unieke propositie: wij bieden als enige partij centrale landelijke kwaliteit, uniformiteit en waarborg van de geldstromen in combinatie met de lokale aanwezigheid, marktkennis en snelheid van handelen van de kantoren.

123Wonen zoekt voor 3 rayons nog enthousiaste ondernemers: Zeeland, Drenthe en Limburg.

provada-banner-123wonen