Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: 30ml Coffee Roasters

12 maart 2018
30ml Coffee Roasters is een gloednieuwe koffiebarformule met hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek. Momenteel heeft de formule 1 (succesvolle) vestiging en is hard op zoek naar franchisenemers om het succes landelijk uit te breiden. 

De koffie bij 30ml is speciaal. 30ml beschikt over een professionele koffiebrander waarmee de groene koffie van diverse hoogwaardige leveranciers van specialty coffee dagelijks vers wordt gebrand tot de perfecte blend of een single estate van je favoriete boon. Met de opening van de eerste zaak aan de Mariastraat en de verhuizing hiervan naar het Vredenburg is 30ml inmiddels een begrip in Utrecht. En ook in de rest van Nederland, want 30ml heeft de 9e plek op de nationale koffietest van het AD verworven.

Momenteel staan de eerste 4 franchise vestigingen op de planning om geopend te worden. De tweede en derde vestigingen in Utrecht zullen in mei haar deuren openen. Daarnaast opent de eerste Amsterdamse vestiging ook haar deuren in mei.

Heeft u interesse om ondernemer te worden bij 30ml en ook zo’n hippe vestiging te openen? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

×