Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de website: AddContract

De consultants van franchiseformule AddContract besparen gemiddeld 23% op inkoop- en overheadkosten bij de opdrachtgevers en leveren zo een substantiële winstverbetering, zonder te snijden met behoud van dezelfde service en dienstverlening.

AddContract ondersteunt MKB’ers

“MKB’ers hebben het druk met ondernemen. Wij zien vaak dat zij de terugkerende facility contracten voor lief nemen en stilzwijgend door laten lopen. Denk aan electriciteit, telefonie, ICT en kantoorkosten als kopiëren en printen. Zij komen er niet aan toe om dit soort contracten open te breken en uit te onderhandelen”, aldus directeur Jeroen Vermeulen van AddContract.  De formule is zowel richting afnemers als richting franchisenemers laagdrempelig.  “Wij zijn zo zeker van het effect van onze dienstverlening dat wij onze diensten op basis van ‘no cure no pay’ aanbieden, dat maakt acquisitie erg gemakkelijk. Gezien de grote vraag uit de markt willen we ons netwerk nu uitbreiden door middel van franchise.”

AddContract franchise

Een franchisenemer moet ondernemend en communicatief vaardig zijn. Ervaring als consultant is geen vereiste; AddContract beidt een gedegen opleiding aan, ook na de start wordt de franchisenemer uitgebreid ondersteund. Vermeulen: “Als franchisenemer deel je in de kosten van overhead en profiteer je van allerlei schaalvoordelen en de ondersteuning van elkaar.” Afgezien van de eenmalige entreefee bij de start zijn er geen vaste kosten. Heeft u interesse om franchisenemer te worden bij AddContract? Klik hier om vrijblijvend nadere informatie op te vragen.

×