Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: backWERK

backwerk
backWERK is op zoek naar franchisenemers om de succesvolle formule van de zelfbedienings-bakkerswinkel verder uit te rollen in Nederland. backWERK Nederland telt inmiddels 6 vestigingen maar volgens franchisegever Cees de Zeeuw stopt het niet bij dit aantal. “In 2014 willen wij nog minimaal 4 nieuwe vestigingen openen”, zegt hij. “De consument waardeert onze producten en de scherpe prijsstelling. Wij willen hen graag op meer plaatsen bedienen en zoeken hiervoor top A1 locaties.”

Het concept
Brood wordt doorlopend vers gebakken. Er is keus uit meer dan 100 producten die de klant in eigen tempo uitzoekt, zelf pakt en afrekent. Naast krokante broodjes, gebak verkoopt backWERK allerlei snacks en dranken. In 2001 is de eerste  zelfbedieningsbakkerswinkel geopend. Kort daarna volgden er meer en vanaf 2003 is er sprake van een doorlopende, succesvolle groei. Inmiddels is backWERK marktleider in Duitsland en Oostenrijk en telt de formule meer dan 300 vestigingen. Dit is vooral door de gedreven en enthousiaste franchisepartners mogelijk gemaakt.

backWERK franchise
Een backWERK franchisepartner beschikt over verkooptalent, commerciële kennis en is bereid de handen uit de mouwen te steken. Je hebt affiniteit met onze producten, organisatietalent en gaat graag met mensen om. Kwaliteit en service staat bij jou hoog in het vaandel.

Meer te weten komen over franchisen bij backWERK? Klik hier om vrijblijvend informatie aan te vragen.