Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Bakkertje Bol

Een gezellige en vooral lekkere bakker voor iedereen, waar ook nog eens de alle producten en ingrediënten vers aan de winkel geleverd worden zodat jij alleen de ‘finishing touch’ hoeft te geven. Lijkt dit jou de perfecte combinatie? Dan is Bakkertje Bol de formule voor jou!

Over Bakkertje Bol

De formule is sinds 1984 actief in Eindhoven onder de naam Banketbakkerij van de Looveren. Vanaf 2006 bestaat het als Bakkertje Bol. Het begint allemaal bij de Bakkertje Bol Bakkerij. Vanuit de bakkerij van de formule worden de vestigingen met verse producten bevoorraad. De bakkerij kan dan ook gezien worden als het kloppend hart van de Bakkertje Bol-formule. De recepturen zijn de basis, de ervaring en de liefde voor het bakkersvak doen de rest.

“Met Bakkertje Bol heb ik een uitstekende partner. Als franchisenemer run ik mijn eigen winkel. Bakkertje Bol regelt, faciliteert en ondersteunt me daar waar het kan of nodig is. Daarnaast heb ik in de Bakkertje Bol Bakkerij een leverancier waar ik van op aan kan”, aldus Bakkertje Bol franchisenemer Pascalle.

Bakkertje Bol is erin geslaagd om bijna heel de distributiekolom in eigen beheer te hebben; van de bakkerij tot aan de winkels. Dit is de kracht van deze formule; Bakkertje Bol is in mindere mate afhankelijk is van externe leveranciers. Bovendien kan de bakkerij tevens gezien worden als het kloppende hart van de formule. De eigen ontwikkelde recepten en de liefde voor het bakkersvak hebben ertoe geleid dat Bakkertje Bol een begrip is in Eindhoven en Breda.

Wat biedt Bakkertje Bol jou?

Je hebt de mogelijkheid een opleiding tot winkelbakker/franchisenemer te volgen. Ook biedt de formule begeleiding aan bij het starten van je eigen franchisevestiging. Adviezen en hulp bij het vinden van de juiste locatie voor jou Bakkertje Bol vestiging. Trainingen en cursussen voor jou en je personeel. Doorontwikkeling van de formule: kwaliteitsbewaking, dienstverlening en automatisering. Een eigentijdse huisstijl die bij de bedrijfscultuur van de formule past. Uitgebalanceerd assortiment voor in je winkel. Inkoopvoordeel doordat de formule met alle vestigingen gebruik maakt van dezelfde leveranciers. Ontwikkeling van promotionele materialen en drukwerk voor jou vestiging. Ondersteuning in management op gebied van personeelsbeleid, inkoop, marketing, financiën, automatisering, omzetverbetering en service. Ook biedt Bakkertje Bol bijeenkomsten aan ter informatie en inspiratie.

×