Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Beryl Personeel

Franchisenemers starten een bedrijf uit passie, niet omdat ze zich willen richten op de verloning en administratie van hun medewerkers/collega’s. Onze passie is juist dát: personeel en alles wat daarbij komt kijken. Beryl Personeel kan franchisenemers ontzorgen op het gebied van personeelszaken. We stellen ons daarom graag aan u voor.

Wij zijn David Krommendijk en Sjanna Heezen en wij worden graag het HR verlengstuk van uw organisatie. We hebben beide ruime ervaring op HR gebied en dat houd in dat onze dienstverlening ook uitgebreid is. Voor het gemak hebben een aantal onderdelen op een rij gezet:

  • HR advies: complexe reorganisatie of een korte vraag? Wij staan voor u klaar. Kunnen we de vraag niet direct aan de telefoon beantwoorden? Dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor u uit.
  • Payroll: zelf geen personeel in dienst, maar wel dezelfde voorwaarden die binnen uw organisatie gelden? Wij regelen het dit middels payroll.
  • Uitzenden: flexibel personeel willen inzetten zonder al te veel risico. Dat kan door middel van uitzenden bij ons.
  • Salarisadministratie: de medewerkers zijn bij u in dienst, maar u heeft (of wilt) geen salarisadministratie. Dat doen wij graag voor u.
  • Backoffice: Goed in werving en selectie? Maar minder in de administratie daarna? Wij zijn dat wel (en wij vinden het leuk). Dus voor uitzendbureau’s zijn wij graag de backoffice.
Missie van Beryl Personeel

In 2014 is Beryl ontstaan met het idee dat verloning, payroll, HR advies en overige personeelsdiensten ook op maat geleverd kunnen worden. Dat met persoonlijke aandacht en korte lijnen voor zowel werkgever als werknemer een positief resultaat bereikt kan worden. En achter dit idee staan wij nog steeds. We houden onze communicatielijnen kort en kennen onze opdrachtgevers persoonlijk. Zo weten we wat er binnen de organisatie of vestiging speelt en kunnen we op maat adviseren. Of het nu gaat om een vraag over een salarisstrook, nieuwe wetgeving of een hele reorganisatie.

[box]Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we wellicht u als franchisenemer kunnen ontzorgen op personeelsgebied? Ga dan naar de pagina van Beryl Personeel en kom met ons in contact.[/box]
×