Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel biedt comfortabele schoenen aan voor klanten met voetproblemen. Met zorg en vakkundig advies lost de Beterlopenwinkel voet- en houdingsklachten op door middel van de juiste schoenen. “De meeste van onze klanten liepen al jaren met klachten rond, tot zij bij ons kwamen. Zij worden vaak door een podoloog, pedicure of andere voetspecialisten naar ons doorverwezen. Dankzij onze goede reputatie in de markt en door de toenemende vraag krijgen wij steeds meer klanten”, vertelt franchisegever Paul Tap. “Vandaar dat wij graag willen uitbreiden.”   Op dit moment zijn er Beterlopenwinkel vestigingen in Leiderdorp, Utrecht en Den Haag. “Het zou fijn zijn wanneer we klanten uit de overige regio`s ook kunnen helpen.”

Heb je interesse maar heb je nog geen ervaring in deze branche?  “Geen zorgen”, zegt Paul Tap. “Om franchisenemer te worden bij Beterlopenwinkel krijg je intern en extern verschillende trainingen aangeboden. Bij de opleiding Gezond Lopen-adviseur & – specialist leren wij de franchisenemer alles over het lopen, de voet en veel voorkomende voetaandoeningen. Deze opleidingen gaat in op de verschillende onderdelen zoals: verkoop, materiaalkennis, maakwijzen van de schoenen, pasvormtechniek, anatomie van de voet, voettypes en tot slot voetafwijkingen.”

Kortom een uitgebreide kennis over de voeten en schoenen om de klant te kunnen helpen.  Alles wat we de franchisenemer leren wordt gelijk meegenomen in de praktijk.  Tap: “Het geeft mij veel plezier wanneer je de voetklachten van de klant goed kan begrijpen en met een gericht advies hulp kan verlenen.”

De opleidingen worden aan het eind afgesloten met twee examens, zowel theorie als praktijk. Hiermee kan de franchisenemer starten als een ervaren en gediplomeerd Gezond Lopen-adviseur en Gezond Lopen-specialist.

Het opstellen van een gedegen bedrijfsplan en nauwkeurige begrotingen is belangrijk voor een gestructureerde bedrijfsvoering. Als franchisenemer bij Beterlopenwinkel word je begeleid door een ervaren adviseur om je bedrijfsplan nauwkeurig op te stellen. Met een zorgvuldig opgesteld bedrijfsplan zorg je voor een heldere visie en financiële planning, die de basis zullen vormen voor stabiliteit  en de groei van jouw onderneming. Daarnaast ontvang je begeleiding bij alle voorkomende zakelijke vraagstukken op alle gebieden zoals fiscaal, juridisch etc.

Het verkrijgen van financiering is een belangrijke stap. Wij bieden als franchisegever gespecialiseerde ondersteuning aan bij het navigeren door de financiële wereld. Samen stellen we de aanvraag voor financiering  op aan de hand van het bedrijfsplan.

Wil je ook mensen vooruit helpen en ben je geïnteresseerd in het ondernemen met Beterlopenwinkel? Vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Beterlopenwinkel

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Beterlopenwinkel

×