Nieuw op de site: Big Bread Kitchen ziet kansen voor groei

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Big Bread Kitchen is de succesformule voor cafetaria / lunchroom. De eerste vestiging werd in 2003 door oprichter en franchisegever Sheng Chen in Tiel geopend. Een tweede vestiging volgde snel. Zijn ideeën over producten, marketing en gastvrijheid vielen op en hij kreeg steeds vaker de vraag of hij dit ook bij andere cafetaria’s wilde doen. Big Bread Kitchen werd een feit.

Inmiddels telt de franchiseformule 26 vestigingen. Chen: “Wij bieden de kwaliteit en de beleving van een restaurant tegen de snelheid en prijs van een cafetaria. Dat slaat erg goed aan bij de consument, de consument is uitgekeken op de klassieke cafetaria.“

Goed luisteren voorwaarde voor succes

Big Bread Kitchen onderscheidt zich van de concurrentie door de luxe uitstraling en een groot assortiment aan kwalitatieve huisgemaakte producten. De formule heeft zich in loop der jaren bewezen en heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Volgens Chen is voorwaarde voor succes om goed te luisteren naar zowel de wensen en ideeën van de ondernemer als van de consument. “De markt staat niet stil en de smaak van de consument verandert mee. Het is erg belangrijk om je aanbod aan te passen aan de smaak van de hedendaagse en de toekomstige consument. Als formule moet je flexibel zijn en alert zijn op kansen in de markt. ‘Groei door innovatie’ is daarom onze visie, dat zie je terug in de hele organisatie”, aldus Chen.

Franchisenemer ontzorgen

De ondernemer kan zich bij Big Bread Kitchen volledig richten op de operationele kant: “gastheerschap”, het onderhouden en uitbreiden van een grote klantenkring. “Samen met het Big Bread Team ondersteunen en monitoren wij dagelijks de franchisenemer. Proactief handelen zorgt ervoor dat ook zij succesvol kunnen zijn. Kennis delen maakt je samen sterk”, aldus Chen. “En dat is waar het in onze succesformule om draait.”

De gast is bij Big Bread Kitchen echt koning door deze kwaliteit, gastvrijheid en een topbeleving te bieden, vanuit een moderne, warme en toch strakke ambiance. Startende ondernemers krijgen een uitgebreide opleiding waarbij alle aspecten van het ondernemerschap aan de orde komen. Big Bread Kitchen onderscheidt zich als formule in uitstraling, totale beleving, vers en duurzaam assortiment en totale ondersteuning van de ondernemer. Big Bread Kitchen is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolste formules op cafetaria/lunchroom gebied.

Ontvang gratis meer franchise informatie over Big Bread Kitchen!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.