Nieuw op de site: Bikken & Bakken

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bikken & Bakken is een traditionele bakkersformule waarbij het draait om de beleving. Er wordt gebruik gemaakt van pure producten en een ambachtelijk bakproces om zo de echte authentieke smaak te creëren. Het bijzondere aan deze formule is dat de klant als het ware in de bakkerij zit. Het winkel- en zitgedeelte wordt enkel door een glazen wand gescheiden, welke meer open staat dan gesloten is. De klant kan het bakproces beleven, door het te zien, ruiken en proeven.

De eerste Bikken & Bakken opende enkele maanden geleden haar deuren aan​ de Piushaven te Tilburg. ‘Natuurlijk hadden wij hoge verwachtigingen , maar dat het zo storm zou lopen hadden ook wij niet verwacht’, aldus franchisegever Ad Cleijsen. ‘Er is twee jaar aan voorafgegaan om op dit innovatieve en onderscheidende concept uit te komen.’

Bikken & Bakken heeft MVO hoog in het vaandel staan. Zo is er een CO2 reductie gerealiseerd van maar liefst 60%. Verder werkt Bikken & Bakken helemaal op basis van Low Food Miles: er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit de regio. Cleijsen: dat betekent minder kilometers, minder CO2, meer smaak en meer binding met de regio. Dat spreekt de klant aan.

Ondernemen met Bikken & Bakken?

Je bent een bakker met een horecatik, of horecaman/vrouw met een bakkerstik. Je vervult de spilfunctie in je winkel/bakkerij en weet de consument te verleidden. Je begrijpt de producten anders zijn en weet dat te vertalen naar je klanten. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.