Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Brazuca Coffee

Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brasil wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere koffie en gezonde Braziliaanse sappen maken Brazuca Coffee de ‘place to be’ voor iedere levensgenieter! Dit mooie concept is op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Brazuca Coffee is opgezet en ontwikkeld door Tiago Gawlinksi, zelf een Brazuca: Braziliaan ver weg van Brazilië. Naar eigen zeggen miste hij een plek waar men kon genieten van koffie en andere typische Braziliaanse hapjes en drankjes in een warme sfeer. Om deze reden besloot hij om zelf de stap te zetten. Gawlinksi selecteert ieder seizoen een aantal koffiebonen in kleine hoeveelheden. In Nederland worden de bonen op ambachtelijke wijze door hemzelf gebrand. “Mijn passie voor koffie blijkt erg aanstekelijk. Ik kreeg veel vragen van ondernemers die graag hun eigen Brazuca vestiging willen openen. Mijn doel is om heel Nederland bekend te maken met het Braziliaanse concept”, aldus Gawlinksi.

Als ondernemer bij Brazuca Coffee profiteer je van een uitgekiende formule. Dit betekent onder andere een volledig samengesteld Brazuca Coffee assortiment, beproefde werkwijzen, centrale inkooppartners, een geavanceerde automatisering en centrale marketing waaronder een complete huisstijl, de website en social media kanalen.

Opvallende locatie

De vestigingsplaats en de locatie zijn cruciaal voor het slagen van Brazuca Coffee. Goede plaatsen zijn steden vanaf 80.000 inwoners en een sfeer die bij de formule past. De winkelgebieden die deze steden bedienen, vormen het podium waarop de Brazuca Coffee vestigingen volledig tot hun recht komen.

Zie jij kansen voor Brazuca Coffee bij jou in de buurt? Ben je een perfectionist op het gebied van klantbeleving en het bieden van kwaliteit? Wellicht kom je in aanmerking voor je eigen Brazuca Coffee onderneming. En misschien run jij binnenkort dan wel de beste koffie franchise van Nederland!

×