Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Budget Home Store

Budget Home Store (BHS) is een betaalbaar woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. De franchiseformule is op zoek naar franchisenemers voor diverse plaatsen in Nederland en België.

Bewust betaalbaar

Budget Home Store is een keten van woonwinkels met scherpe prijzen, waarvan de winst 100% naar de ondernemer gaat. Het woonwarenhuis  biedt het beste aanbod in een optimale prijs/kwaliteitsverhouding met een zo hoog mogelijke directe beschikbaarheid. BHS bereikt haar consumenten door een omnichannel aanpak waarbij een landelijke dekking van fysieke winkels wordt gecombineerd met een krachtige online aanwezigheid.

Budget Home Store bestaat sinds 2006. Op dit moment heeft de woonretailer 14 vestigingen verspreid door het land en een online webshop. BHS biedt 2 formats van haar concept aan; Budget Home Store XL en Budget Home Store XXL. Ongeacht het format hebben de stores tezamen met online een identieke uitstraling.

Voor de bepaling van de vestigingsgrootte wordt onder andere gebruik gemaakt van diverse data; grootte marktgebied, concurrentie, plaats van de vestiging. De grootte van BHS vestigingen kan derhalve wisselen, afhankelijk van bovenstaande factoren. De Budget Home Store uitstraling moet echter identiek zijn. Het assortiment is grotendeels uniform, echter kan een Budget Home Store vestiging zich aanpassen aan lokale klantbehoeften.

Franchise bij VME-Nederland

Budget Home Store is een onderdeel van VME-Nederland daarmee een centraal georganiseerde formule. Onder de dienstverlening van VME vallen onder andere een groot aantal zaken die de franchisenemer extra bescherming, garantstelling en zekerheid biedt. Door de centrale organisatie is het mogelijk om overal dezelfde formule uitgangspunten te realiseren. Daarbij opgeteld een actieve franchisenemer, die binnen de vastgestelde assortimentsbreedte, inspeelt op de lokale behoefte van zijn vestiging c.q. klanten.

Op zoek naar franchisenemers

Budget Home Store zoekt ondernemers die voor een onuitwisbare klantenbeleving kunnen zorgen, ondernemers die commercieel en servicegericht zijn, leiders die van hun medewerkers een top verkoopteam kunnen smeden en het goede voorbeeld geven.

×