Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Koffie is kunst bij Cafecito

12 januari 2023

De eerste vestiging van Cafecito is geopend in 2020. Sinds de opening is het een groot succes en dat is te zien. Op dit moment heeft Cafecito een koffiebranderij en meerdere espressobars in Amsterdam en Rotterdam. Cafecito gelooft in vakmanschap en finesse. Strak, clean en hip dat is wat je ziet als je bij Cafecito langs gaat voor een koffie (to go).

Koffie is kunst

Bij Cafecito gebruiken ze uitsluitend natuurlijke en duurzame materialen.  Hoogwaardige kwaliteit specialty koffie, dat is wat er geserveerd wordt bij Cafecito. Passie zorgt ervoor dat je geniet, en vanuit die passie is Cafecito opgericht.  Niet alleen voor een heerlijke kop (ijs)koffie kan je terecht bij Cafecito, maar ook voor advies, koffiebonen, verse matcha (speciaal geïmporteerd vanuit Japan) en accessoires kun je bij ze terecht. perfectionisme en Passie zijn woorden die het concept omschrijven.

Uitbreiding bij Cafecito

Cafecito wenst de komende jaren uit te breiden binnen Nederland. Cafecito support de franchisenemer bij het zoeken en selecteren van een geschikte locatie voor een nieuwe vestiging. Volgens Cafecito is het selecteren van de vestigingsplaats cruciaal voor het slagen van de onderneming.
Als franchisenemer bij cafecito krijg je begeleiding en training. Zowel voor, tijdens als na de opstartfase. Zodat je het vaardigheidsniveau hebt om altijd de perfecte kop koffie te zetten.

Franchisen bij Cafecito

Om deze groei te realiseren is Cafecito op zoek naar franchisers. Bij Cafecito houden ze van vakmanschap en finesse. Als je iets doet, dan doe je het met aandacht, passie en waardering. Sta jij hier hetzelfde in? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Cafecito

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Cafecito

×