Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Campermakelaar.nl

Op het platform van De Nationale Franchise Gids heeft Campermakelaar.nl zich aangesloten. Een aantal Nederlandse campermakelaars hebben hun krachten gebundeld en gezamenlijk Campermakelaar.nl opgericht. Campermakelaar.nl is een jonge organisatie in een snelgroeiende markt. De markt omtrent de koop en verkoop van campers is continu in beweging. Met name in Nederland is een aanhoudende stijgende lijn zichtbaar.

Campermakelaar.nl makelt in de koop en verkoop van campers. De formule vindt succesvol camperbezitters die hun camper wensen te verkopen. De te verkopen camper wordt op verschillende websites aangeboden, waar potentiële kopers vervolgens op kunnen reageren. Campermakelaar.nl draagt de zorg voor een professionele fotoreportage, de bezichtiging op locatie en de volledige financiële afhandeling tussen beide partijen.

Ondernemer worden

Campermakelaar.nl biedt naast voordelen voor haar klanten, ook voordelen voor de ondernemers. Zo kun je als ondernemer rekenen op een volledig producten pakket waarbij je profiteert van alle marketinginspanningen. Daarnaast krijg je onder andere een tweedaagse starttraining, begeleiding op locatie, een eigen website, leads via partners, periodieke bijeenkomsten met alle makelaars. Dit is slechts een kleine greep van het volledige producten pakket.

Als ondernemer bij Campermakelaar.nl krijg je daadwerkelijk belang in de organisatie. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je graag meer informatie ontvangen? Dan kun je hier terecht!

×