Nieuw op de site: Capital Circle

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Capital Circle is een crowdfundingplatform dat ondernemers in het MKB en investeerders bij elkaar brengt en is een initiatief van ervaren ondernemers uit de technologische- en financiële sector. Het online financieringsplatform heeft inmiddels heel wat expertise opgebouwd in de franchisesector en biedt ondernemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden.

“Er zijn verschillende manieren om de financiering van een nieuw filiaal, relocatie, een noodzakelijke verbouwing of het omzetten van een filiaal naar franchise rond te krijgen. Eén daarvan is door middel van een franchise arrangement”, aldus Cor de Graaff, Commercieel Directeur van Capital Circle.

“Capital Circle heeft een ontheffing van de AFM. Reden is dat wij voldoen aan een aantal randvoorwaarden, zoals een professioneel platform, transparantie en bescherming van de geldgever en geldvrager. Door vertrouwen te scheppen, zorgen we ervoor dat investeerders en ondernemers elkaar vinden in solide en rendabele projecten. Onder andere Jamin, Leonidas, Subway, Waar en SNS hebben een dergelijk arrangement bij Capital Circle. Investeerders kunnen direct via het platform de door hen gekozen projecten financieren”, aldus De Graaff.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact met de franchise specialisten van Capital Circle op via (010) 302 03 03.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website