Nieuw op de site: ChiqueOLatte klaar voor uitbreiding

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Wie droomt hier niet van: de samensmelting van de aroma van ambachtelijke chocolade, vers gemalen koffie, de lekkerste theesoorten en verse pastries?

“Het unieke concept van ChiqueOLatte waarborgt een knusse en warme omgeving met een breed assortiment aan ambachtelijke lekkernijen: van vers gemalen koffie van eigen koffiebonen, eigen recepten voor de lekkerste chocolademelk soorten, verfrissende iced drinks tot aan speciaal samengestelde biologische theesoorten. Veel producten worden ook onder private label uitgebracht”, aldus franchisegever Süleyman Gögüs

“Onze eerste vestiging in Amsterdam-west is begin april geopend en is nu al een doorslaggevend succes! Onze gasten komen overal uit het land vandaan. Het is een uniek concept waarbij beleving centraal staat. Onze gasten worden bij binnenkomst al verrast met de geurenmelange van chocolade en vers gemalen koffie. Daarna worden ze verrast door hoe ze hun bestelling op tafel krijgen. Een drankje, warm of koud, wordt bij ons namelijk niet zomaar geserveerd. Er zit altijd een klein glaasje water, een schaaltje met eigen merk chocoladerepen en een leuk kaartje met een quote erbij. Een beleving wat ze dus nooit zullen vergeten en waar ze ook vaak voor terugkomen”, aldus Gögüs.

ChiqueOLatte is klaar voor uitbreiding. De formule zoekt ondernemers die met heel veel passie en liefde de uitdaging willen aangaan om het concept uit te breiden. Ben jij de ondernemer met de juiste dosis aan liefde voor chocolade, koffie en thee? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.