Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Collin Crowdfund

Collin Crowdfund heeft zich aan gesloten bij De Nationale Franchise Gids. Collin Crowdfund richt zich vooral op de financiering van het MKB en met succes. Inmiddels is er al bijna 300 miljoen euro via het bedrijf in het MKB geïnvesteerd, 99,5% van de projecten is succesvol gefinancierd met een gemiddelde publicatietijd van slechts 58 uur.

“Dit zijn inderdaad mooie rapportcijfers”, vertelt Henk Beke Manager Franchise van Collin Crowdfund. “Inmiddels hebben we een ruime ervaring opgebouwd in franchise. Belangrijke reden achter ons succes is dat wij gedegen onderzoek verrichten alvorens we een project aan investeerders voorleggen. Daar komt mijn specifieke kennis op het gebied van franchise natuurlijk goed van pas. De ervaring is dat banken tegenwoordig verschillende sectoren of starters niet meer willen financieren, of alleen online aanvragen accepteren. Daarnaast zijn er veel (kleinere) investeerders die graag willen investeren in een goede franchiseformule.

Dit bij elkaar brengen van vraag en aanbod doet Collin Crowdfund: een eigentijdse manier van crowd finance. Een zeer interessante werkwijze voor franchiseorganisaties. Niet alleen als financieringsmogelijkheid, maar ook het onder de aandacht brengen van de franchise formule bij een commercieel interessante doelgroep van ruim 30.000 investeerders.”

×