Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Coolprint

26 november 2019
Coolprint is hét fullservice adres voor drukwerk en (online) reclame uitingen. Met een groot netwerk aan klanten zoals New York Pizza, McDonald’s, Subway, ING en Radio Decibel, is Coolprint dé aangewezen partner voor drukwerk en reclame uitingen.

Algemeen directeur Chokote: “Omdat wij al jarenlang werken voor verschillende grote franchiseformules hebben wij onze dienstverlening speciaal afgestemd op deze doelgroep. Wij kennen de vethouding tussen franchisenemer en franchisegever en hebben ons proces hierop ingericht.”

Coolprint werkt met de nieuwste druktechnieken en onderscheidt zich door haar creatieve oplossingen. “Filosofie van ons bedrijf is dat wij naast de klant staan, dat betekent dat wij dus ook actief meedenken om zo te komen tot de ideale oplossing. Onze focus ligt dus op service en kwaliteit.”, aldus Chokote.

Indeling & ontwerp

Het team van Coolprint heeft jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en lay-out. Het team begrijpt de mogelijkheden van de apparatuur en kunnen een afbeelding ontwerpen die geoptimaliseerd is voor elk proces of apparaat dat wordt gebruikt om het eindproduct af te drukken.

Grootformaat afdrukken

Het afdrukken van grootformaat posters en banners is nog nooit zo eenvoudig of snel geweest met de topapparatuur van Epson en HP. De latexprinter van Coolprint produceert hoogwaardige buitenbanners voor een volgend evenement, verkoop of productlancering. Klanten kunnen in de ochtend hun lay-outbestanden toesturen en op dezelfde dag alweer de producten in ontvangst nemen.

×