Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Coding Giants start in Nederland

De franchiseformule in programmeerscholen voor kinderen, Coding Giants, gaat van start in Nederland. Kinderen tussen 7 en 19 jaar kunnen bij Coding Giants cursussen volgen op het gebied van coderen, hacken, websites maken en computerspelletjes.

Coding Giants zoekt individuele franchisenemers. Om franchisenemer te worden is er een totale investering benodigd van slechts 10.000 euro. Verder zijn er licenties beschikbaar voor multifranchise en ook kunnen de master rechten voor Nederland worden verkregen.

CEO Pawel Severyn ziet geweldige kansen in Nederland: “Er is nog geen professionele aanbieder hiervoor in Nederland dat terwijl het onderwijssysteem zodanig is dat Coding Giants daar mooi op kan aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan de buitenschoolse en naschoolse opvang.“ De van oorsprong Poolse formule is razendsnel gegroeid. Opgericht in 2015 heeft Coding Giants inmiddels al 115 vestigingen in vier Europese landen.

“Eerst werden we verbonden door vriendschap. Toen kwam de passie voor programmeren. We hebben Coding Giants school opgericht om onze kennis en ervaring te delen. We willen onze leerlingen laten zien hoe groot het potentieel is dat in het leren programmeren schuilt en hoe groot de voordelen ervan zijn.”

“Zelfs als het blijft bij de basisbeginselen van het programmeren, ook dan is het een geweldige manier om logisch denken, creativiteit, geduld en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen – hier en nu.”, aldus Severyn.

Ondernemen bij Coding Giants

Coding Giant wil uitbreiden door middel van franchise. Lijkt het jou leuk om je eigen vestiging te beginnen of wil je graag meer informatie? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

×