Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Dean & David

Omarm jij een gezonde levensstijl en wil je graag je eigen saladebar beginnen? Dan is Dean & David de aangewezen franchiseformule voor jou. Dean & David is een volledig nieuw alternatief op de traditionele fastfood concepten met de slogan “Fresh to eat”.

Het concept

Dean & David vindt zijn oorsprong in Duitsland. Momenteel telt de franchiseformule ruim 110 vestigingen in het buitenland. Bij Dean & David stel je je favoriete salade volledig zelf samen met uitsluitend verse producten.  Naast verse salades is er ook ruime keuze uit verse smoothies. Dean & David maakt het makkelijker om gezonde en bewuste keuzes te maken als het aankomt op een snelle maaltijd. Dit allemaal in een chique omgeving waarbij milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. “Dean & David is onderscheidend doordat het concept valt binnen fastfood maar de focus ligt op gezonde gerechten, een gezonde levensstijl en een gezonde wereld voor iedereen”, aldus Münchener.

Franchise

Dean & David heeft de ambitie om flink uit te breiden binnen Nederland en België. De formule heeft al ruim 10 jaar ervaring en is marktleider in alle Duitstalige landen. Bij Dean & David krijg je een goede training, een gedetailleerd franchisehandboek en profiteer je van een sterk marketing concept. Daarnaast werkt Dean & David met centrale inkoop waardoor je je daar als franchisenemer niet mee bezig hoeft te houden. Bij Dean & David is het mogelijk om te kiezen uit verschillende locatie types. Zo is er een Dean & David Express (10 – 30 m²), Dean & David Fast (45 – 75 m²) en een Dean & David Downtown (65 – 350 m²).  “Wij zoeken franchisenemers die weten wat een gezonde levensstijl inhoudt en wat de saladebar van Dean & David onderscheidend maakt. Wil jij als een van de eerste ondernemers een samenwerking aangaan met een van de leiders op het gebied van gezond fastfood?

×