Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Djewel Bijoux

29 juli 2011


Djewel is een jong en groeiend franchise concept van mode- en bijoux winkels dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden in middelgrote en kleinere steden. Het assortiment bestaat voornamelijk uit bijouterieën en duurdere sieraden, zoals oorbellen, kettingen en armbanden. Maar ook andere vrouwenmode-artikelen en accessoires, zoals sjaaltjes, tassen en riemen, behoren tot ons assortiment. Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers met een affiniteit voor vrouwenmode en een lokale klantenkring.

De Djewel formule

De Djewel formule draait om betrokkenheid, zowel bij het product als bij de klantenkring. Djewel winkels kenmerken zich door een warme uitstraling en persoonlijk mode-advies. De inrichting van de winkels is modern en toch warm. Het is een winkel die is bedoeld voor steeds terugkerend funshoppend publiek. Als franchisenemer en eigenaar van een Djewel winkel heb je inspraak in de collecties en artikelen die je verkoopt. Enkele merken uit deze collectie zijn Enchanted, Fling, Melano en Quoins. Feedback is belangrijk! Want geen enkel publiek is hetzelfde. Het is daarom een spannende taak om mee te werken aan een continu vernieuwende een eigentijdse collectie.

Omdat de klantenkring van Djewel voornamelijk bestaat uit vrouwen, zijn er regelmatig acties die zich richten op vrouwen. Zo zijn er speciale acties en promoties voor alle winkels op Moederdag en tijdens de Pink Ribbon-week. Ook is er een maandelijks veranderend winkelthema, waarvoor speciale displays en posters worden geleverd. Daarnaast worden per winkel speciale acties ontwikkeld om de lokale klanten aan te spreken. Betrokkenheid en feedback van de franchisenemer bij de lokale markt is dus van groot belang.

Klik hier voor meer informatie!

dinsdag 2 augustus 2011.