Nieuw op de site: DokterBed

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Dokter Bed is een franchiseformule die zich focust op matrasreiniging. Kwaliteit en service zijn daarbij speerpunten. De formule gebruikt een specialistische reinigingsmethode om de matrassen volledig op te knappen. Sinds 2011 kunnen klanten bij DokterBed terecht om hun matrassen en meubels te laten reinigen. De formule is in 1995 in Australië ontwikkeld en inmiddels over de hele wereld uitgebreid. Op dit moment zijn er 12 vestigingen van Dokter Bed geopend in diverse landen in, en buiten Europa.

Franchisenemers die zich aansluiten bij de formule mogen gebruik maken van de diensten die DokterBed aanbiedt en krijgen daarbij ook ondersteuning van DokterBed op het gebied van onder andere marketing, management en automatisering.

DokterBed is ook steeds op zoek naar nieuwe markten, waardoor er meer continuïteit ontstaat. DokterBed wil de formule graag over heel Nederland uitbreiden zodat zij hun klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarvoor zijn ze op zoek naar ondernemers. Heeft u interesse zich als franchisenemer aan te sluiten bij deze formule? Klik hier voor een vrijblijvend informatiepakket.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.