Nieuw op de site: Eijgen Financiële Dienstverlening

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Eijgen Financiële Dienstverlening is een succesvolle financiële dienstverlener. Eijgen Financiële Dienstverlening brengt de totaalzorg voor financiën onder één dak met als zenuwcentrum het hoofdkantoor in Joure. Op een eigentijdse wijze geeft Eijgen invulling aan het adviseren en ontzorgen van ondernemers. Uitgangspunten daarbij zijn passie, bevlogenheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Eijgen werkwijze

Klanten uit heel Nederland weten de weg naar Eijgen Financiële Dienstverlening te vinden. Eijgen Financiële Dienstverlening is namelijk geen standaard administratiekantoor. ” Wij verzorgen niet alleen financieringsaanvragen, salarisadministraties, subsidies, et cetera. Wij gaan verder. We denken met ondernemers mee over het verbeteren van bedrijfsprocessen in hun organisatie en geven gericht advies. We monitoren de financiële positie van organisaties met innovatieve software. Alles is geautomatiseerd. Hierdoor werken wij super efficiënt en kan de klant 24/7 meekijken.”, vertelt oprichter en franchisegever Ruud van Eijl.

Start je Eijgen onderneming

De vraag naar de diensten van Eijgen Financiële Dienstverlening is  grensoverschrijdend. “Daarom zoeken wij franchisenemers die met dezelfde passie en bevlogenheid ondernemers verder willen helpen. Wij helpen startende franchisenemers op weg om hen goed voor te bereiden op het ondernemerschap.  Met onze steun kunnen franchisenemers zelfstandig ondernemen en exclusief gebruiken maken van het merk Eijgen Financiële Dienstverlening.”

Heb jij minimaal drie tot vijf jaar werkervaring,  HBO werk- en denkniveau, een gezonde risicohouding en ben je ook een échte ondernemer? Sluit je dan aan bij Eijgen Financiële Dienstverlening en word franchisenemer.  Klik hier om vrijblijvend nadere informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.