Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Eten met gemak!

Eten met gemak is een koelverse maaltijdenservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. De franchiseformule selecteert alleen de meest verse ingrediënten uit het seizoen om voor hun klanten een smaakvol en gevarieerd assortiment maaltijden samen te stellen en aan huis te bezorgen.

“We willen met Eten met gemak inspelen op de steeds groter wordende behoefte aan verse maaltijden aan huis”, aldus directeur Stephan Grimberg. “In onze samenleving is er een groeiend aantal ouderen en andere hulpbehoevenden. Veel ouderen willen graag, of moeten vanwege overheidsredenen, zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Om dit te kunnen blijven doen hebben ouderen behoefte aan wat extra hulp aan huis. Deze ondersteuning wordt vaak in de eerste plaats gezocht in het verzorgen van de warme maaltijd. Helaas is er niet altijd iemand in de omgeving die tijd heeft om dit te verzorgen. Met onze koelverse maaltijdenservice kan Eten met gemak hierin uitkomst bieden.”

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Eten met gemak. Je staat er dus niet alleen voor. Je bent verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen bij je klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de bestellijsten van je klanten in het bestelsysteem worden gezet en factureer je de afgenomen producten. Tot slot is een van je belangrijkste taken het verzorgen van de promotie. Er wordt van je verwacht dat je grote inzet toont om Eten met gemak in je eigen regio tot een succes te maken. Franchisenemen bij Eten met gemak vereist een betrekkelijk lage startinvestering en biedt perspectief op mooie opbrengsten. Bovendien is het door het vele contact met de klanten een dankbare, leuke en unieke manier om zelfstandig te ondernemen.