Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Filta Environmental

Deze week verwelkomt De Nationale Franchise Gids een nieuwe Formule op de site: Filta Environmental. Filta Environmental is de exploitant van het FiltaFry Plus systeem. FiltaFry Plus is een service voor het filteren van frituurolie.

Met het FiltaFry Plus systeem gaat de franchisenemer de weg op met zijn eigen bedrijfsauto en helpt onder andere horeca-ondernemingen met besparingen op zijn frituur systemen. Op een milieuvriendelijke wijze worden de frituur systemen op micro basis gefiltert en schoongemaakt. Hiermee helpt de franchisenemer de horeca-ondernemer met besparingen op kosten en tijd. Filta is inmiddels in ruim 20 landen actief en is onlangs zelfs verkozen tot meest innovatieve franchiseformule in Griekenland.

Sinds kort is Filta Environmental ook in Nederland actief en is al gegroeid naar 3 franchisenemers. De formule is op zoek naar franchisenemers over heel Nederland. Het concept is geheel nieuw en uniek in Nederland en biedt veel groeimogelijkheden. Heeft u interesse in deze franchise of wilt u meer informatie ontvangen? bezoek dan de presentatiepagina van Filta en vraag franchise informatie aan bij deze nieuwe Formule.