Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Foodtruck Mama Mascha

Foodtruck-Mama-Mascha
Foodtruck Mama Mascha is een mobiele kookstudio gericht op lekker, gezond en eenvoudig eten.

Foodtruck Mama Mascha wil graag zo veel mogelijk mensen enthousiast maken over gezond, lekker en eenvoudig eten. Dit doen zij onder andere door laagdrempelige kookworkshops aan te bieden, kookdemonstraties te geven, cateringactiviteiten te doen, maar ook presentaties te geven over de invloed van voeding op je energieniveau.

“De activiteiten vinden niet plaats op een vaste locatie maar we gebruiken onder andere een Foodtruck, die volledig is omgebouwd tot een mobiele kookstudio met een prachtige eetkeuken.” , aldus franchisegever Mascha Perquin.

Met de Foodtruck rijdt de franchisenemer naar de klant toe voor interactieve gezonde kookworkshops. Daarnaast heeft iedere franchisenemer een eigen aanhangwagen met aanrechten en alles wat nodig is om iedere locatie om te bouwen tot een mooie,praktische kookstudio. Foodtruck Mama Mascha geeft regelmatig kookles op scholen, wordt geboekt voor evenementen en festivals, maar werkt ook veel voor bedrijven die graag de vitaliteit van de medewerkers op een leuke manier onder de aandacht willen brengen.

Klik hier om meer informatie aan te vragen.