Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Wandsysteemspecialist Wandman

30 september 2019

Wandman franchise biedt een innovatief wandsysteem geschikt voor standbouw, evenementen en tijdelijke interieurs. De wandsysteemspecialist is op zoek naar nieuwe franchisenemers.

De formule

Wandman biedt een franchiseformule aan franchisenemers waarmee ze een boven modaal inkomen mogen verwachten. Het uit België afkomstige concept is modulair, duurzaam, ecologisch en betaalbaar. Het kan worden ingezet voor bijvoorbeeld beurzen, maar ook kleedcabines in huurpanden (fashion retail), scheidingswanden voor kantoren, pop-up stores en scheidingswanden in winkels. De wanden kunnen gekocht of gehuurd worden, zijn personaliseerbaar, hebben verlichting en kunnen in tal van manieren opgebouwd worden.

De voordelen voor organisatoren en bedrijven

Beursorganisatoren en bedrijven kunnen bij Wandman standen op maat huren en kopen voor hun beurs of event. Wandman biedt u een full-service ‘standaard’ standenbouwpakket. In een mum van tijd wordt een ruimte omgebouwd tot een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor zowel standhouders als bezoekers. Wandman denkt graag met de klant mee om er samen een uniek event van te maken.

Ondersteuning aan de franchisenemer

Wandman ondersteunt de franchisenemer op meerdere vlakken. Zo krijgt de ondernemer een eigen pagina op de website, toegang tot promotionele video’s, drukwerk, fotomateriaal en 3D renders van alle standmogelijkheden. Daarnaast krijgt de ondernemer ondersteuning in de sales/verkoop en leads vanuit het hoofdkantoor aangeleverd. Verder biedt Wandman de aspirant-franchisenemer een opleiding in het gebruik van alle systemen en programma’s.

Type franchisenemer

De franchisenemer krijgt twee hoofdtaken toebedeelt; het systeem verhuren en verkopen aan bedrijven, evenementbureau ’s en andere organisatoren, én het coördineren van de beursprojecten. Wandman is op zoek naar kandidaten met ervaring in de sales. Een rasechte ondernemer die niet gebonden is aan één specifieke branche. Als de aspirant-franchisenemer kennis en connecties heeft binnen de event- of beurssector is dat mooi meegenomen, maar geen vereiste. In België is Wandman al zeer succesvol gebleken, de wandsysteemspecialist zoekt nu ondernemers om Nederland te veroveren.

×