Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: HKB Advies

HKB Advies is een bedrijfskundig adviesbureau voor MKB ondernemers. HKB Advies biedt praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers, waarmee het adviesbureau helpt met het verhogen van de waarde van een bedrijf. De focus van HKB ligt op resultaat- en rendementsverbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering.

Over HKB

HKB vervult een hoofdkantoorrol voor kleinere en middelgrote bedrijven. Het adviesbureau maakt kennis en deskundigheid toegankelijk voor ondernemers in het MKB. HKB bereidt beslissingen voor, geeft ondernemers argumenten en helpt in de uitvoering van beslissingen. De deskundigheidsgebieden van HKB zijn onder andere groei, strategie, verkoop, personeel en persoonlijk leiderschap.

HKB adviseur

HKB Advies zoekt bedrijfsadviseurs die de kennis en ervaring hebben om een MKB ondernemer succesvoller te laten worden. De bedrijfsadviseur beheerst strategisch inzicht, brede bedrijfskundige ervaring en daadkracht. Een HKB bedrijfsadviseur wil als zelfstandige, ondernemende adviseur aan het werk en zoekt aansluiting bij andere adviseurs om ervaringen te delen in een ondersteunend team en een bewezen concept.

Starten als HKB bedrijfsadviseur

HKB Advies biedt de aangesloten bedrijfsadviseur krachtige marketing en ondersteuning bij leadgeneratie, interne trainingen & projectondersteuning, ondersteuning bij klantenacquisitie, bewezen adviesproducten & programma’s en een club enthousiaste, kundige mensen, waarbij samenwerken hoog in het vaandel staat.

Ondernemers starten in een full service kantoorlocatie op de hoofdvestiging van HKB. Nadien starten zij hun eigen kantoorvestiging. Werken vanuit huis kan, maar heeft vanuit de professionaliteit formule niet de voorkeur.

×