Nieuw op de site: InfraLigne

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Infraligne franchise is een fit- en gezondheidscentrum. Het is de grootste franchiseorganisatie van afslankstudio’s (39) in de Benelux. Blijvend afvallen op een verantwoorde manier met centimetergarantie, op basis van een wetenschappelijk bewezen methode met een infrarood warmtecabine.

“InfraLigne is veel meer dan een afslankstudio. Klanten van InfraLigne worden slanker, lichter, fitter, gezonder maar vooral…. gelukkiger. Daar doen we het allemaal voor. Het is dankbaar werk en dat merk je ook in de studio’s; het bruist er van de energie”, aldus franchisegever Marion IJdema. “Zelf exploiteer ik al vanaf de start met veel plezier en succes de studio in Dongen. Er is wat mij betreft niets heerlijkers dan mijn vaste klanten weer helemaal opgekikkerd hier de studio uit te zien lopen.”

Als franchisenemer exploiteer je een eigen studio en ben je manager van een door jou opgebouwd team van collega’s, waaronder een parttime diëtiste en fysiotherapeut(e). Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website