Nieuw op de site: International Art School

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vanuit Engeland is de franchiseformule International Art School overgevlogen naar Nederland. De lifestyle formule biedt teken- en schilderlessen aan gemotiveerde volwassen cursisten. Zij krijgen hier de mogelijkheid om stap-voor-stap één keer per week in een sociale en gezellige sfeer hun teken- en schilderkunsten verder te ontwikkelen. Na 70 locaties later in Engeland is de formule klaar om de Europese markt te veroveren.

Om in Nederland te kunnen uitbreiden is The International Art School op zoek naar franchisepartners. De franchisenemer heeft zijn eigen exclusieve gebied en functioneert daarin als eigenaar, manager en coördinator. De voordelen van deze formule is dat het werkzaamheden betreft die part-time van huis uit kunnen worden ondernomen, maar daar tegenover staat wel een full-time inkomen. Het efficiënte marketingprogramma van The International Art School belooft een rendement van 100% van de investering binnen het eerste jaar. De formule is daarom goed te combineren naast het gewone gezinsleven.

Kandidaten die geïnteresseerd zijn om zich aan te sluiten bij deze formule moeten goed georganiseerd zijn met goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke instelling. Het is geen vereiste om ervaring te hebben aangezien vakkundige gekwalificeerde docenten op locatie de lessen komen geven. Daarnaast krijgt de franchisenemer een uitgebreid training- en begeleidingsprogramma, zodat hij of zij direct van start kan gaan.

Wanneer u interesse heeft om in deeltijd vanuit huis een leuke, winstgevende lifestyle business te bedrijven, kunt u hier geheel vrijblijvend een informatiepakket aanvragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website