Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: InXpress Nederland

Sinds 2006 is het franchiseconcept van InXpress uitgegroeid tot een van grootste franchiseformules in de vervoersbranche ter wereld. Wij beschikken over alles waar u naar zoekt; veel kennis en ervaring in het organiseren en exploiteren van een franchise. En natuurlijk jarenlange expertise in de branche voor het verzenden van pakketten en vracht. Deze kennis en ervaring zetten we wereldwijd in om alle aangesloten ondernemers zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Elk land een eigen hoofdkantoor van waaruit de franchise ondernemers worden begeleid. Alle schakels in het systeem dragen bij aan het wereldwijde succes van InXpress.

Als InXpress franchiser krijg je de beschikking over een wereldwijd geïntegreerd computersysteem, professionele trainingen en alle support om een succesvol bedrijf te starten. En door te kunnen groeien naar een comfortabel inkomen. Daarvoor is het belangrijk te beseffen dat het bij InXpress allemaal draait om sales. Het ouderwetse ‘doorknocking’ is dé methode om klanten te benaderen. Daarnaast wordt ook telesales ingezet om afspraken te genereren.

Een bewezen concept met jarenlange ervaring!

Door mondiale contracten af te sluiten met wereldklasse ‘carriers’ kunnen InXpress kantoren hun klanten topklasse dienstverlening verkopen tegen zeer interessante tarieven. De InXpress franchiser adviseert over vervoersmogelijkheden, onderhoudt het klantencontact, zorgt voor de ‘customer support’ en handelt alles financieel af. Uiteraard is daarvoor een complete digitale backoffice beschikbaar. De ‘carriers’ doen de ‘pick-ups’ en ‘deliveries’ en hebben met InXpress de beschikking over een compleet netwerk voor sales en support. InnXpress ondernemers richten zich met name op de onderkant van de MKB-markt. Kleine ondernemers die graag een ‘mannetje voor het vervoer’ hebben die vervoerszaken van A tot Z voor ze regelt.

Met een hoofdkantoren in Singapore voor Azië, Salt Lake City voor de Amerika’s en Manchester voor Europa is InXpress een dynamisch en wereldwijd netwerk.