Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: iQ Makelaars

Sinds deze week heeft iQ Makelaars zich aangesloten bij De Nationale Franchise Gids.  iQ Makelaars is ontstaan vanuit de landelijke succesformule in verhuurmakelaardij (123Wonen). In tegenstelling tot 123Wonen bemiddelt iQ Makelaars niet in verhuur maar focust zich helemaal op woningverkoop en aankoop. “Vanuit 123Wonen, hebben wij veel ervaring opgedaan in marketing, begeleiding, coaching, sales en makelaardij. Zaken die wij geleerd hebben in verhuur passen wij nu toe op de verkoopmakelaardij”

Aldus oprichter en franchisegever Norbert Wegter. “iQ Makelaars onderscheidt zich o.a. door onze werkwijze waarin we méér doen voor onze opdrachtgevers en de kracht van gezamenlijke marketing op het internet. Ook matchen wij actief woningen aan woningzoekers, dat werkt erg effectief.“

iQ Makelaars zoekt kwalitatieve franchisenemers die gaan voor de lange termijn. Voor de juiste kandidaten is het een laagdrempelige formule; kandidaten kunnen namelijk ook zonder makelaarspapieren van start, ook vanuit de eigen woning. Het hoofdkantoor voorziet dan in intensieve begeleiding en coaching waarbij de franchisenemer aan zijn of haar opleiding kan werken en kan bouwen aan het eigen exclusieve rayon.

iQ Makelaars helpt haar franchisenemers met het genereren van leads. Makelaardij is een lokale aangelegenheid, per rayon wordt hier specifieke marketing voor ingericht. Franchise wordt door iQ Makelaars als samenwerking gezien waarbij partijen afhankelijk zijn van elkaars succes.

De makelaars zijn vanuit iQ makelaars aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Niet alleen draagt dit bij aan het kennisniveau van onze makelaar en organisatie maar ook wordt daardoor het gehele aanbod prominent op Funda gepresenteerd.

×