Nieuw op de site: JobManiac

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

JobManiac is een jong en dynamisch franchiseformule, actief in de uitzend- en detacheringsbranche. De formule doet dit zowel landelijk als regionaal. JobManiac is in 2012 door Willem Faasse opgericht. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een serieuze speler op de arbeidsmarkt en wil zij verder expanderen door middel van franchise.

Het hoofdkantoor van JobManiac ondersteunt de franchisenemers zoveel mogelijk en biedt  een naast een complete back office ook uitgebreide ondersteuning bij de start en bij de exploitatie van de franchisevestigingen. Hierdoor kunnen ondernemers zich focussen op het klantcontact en het leveren van goede service.

Nieuwe ondernemers krijgen een uitgebreide opleiding, waar alle ins & outs van het ondernemerschap en arbeidsbemiddeling aan bod komen. Bij de trainingen krijgen ondernemers alle informatie over de wet- en regelgeving van de uitzendmarkt. Ook na de start worden ondernemers continue ondersteund worden door middel van professionele coaching en begeleiding.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website