Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Johnny’s Burger Co.

Het concept van Johnny’s Burger is ontstaan in Amerika. Na hier één van de lekkerste burgers te hebben gegeten, begon Tarek Cherkawi om deze topburgers in Nederland te introduceren.

“Ik was naar Amerika gegaan voor vakantie, maar ben hier uiteindelijk 2 maanden langer gebleven om alle kneepjes van de burger te leren. Ik kwam naar Nederland terug met in mijn hoofd een recept voor een burger met verse kruiden, groenten, een laag vetpercentage en een unieke smaak.”, aldus Tarek Cherkawi.

Johnny’s Burger is begonnen als shop-in-shop bezorgformule. Dat was vanaf de start meteen een groot succes, hiervan zijn er inmiddels 10 vestigingen. Gezien de grote vraag vanuit de markt is er nu voor gekozen om ook zelfstandige vestigingen te openen. Onlangs is onze eerste Stand-Alone vestiging Leiden geopend en dit najaar volgen Den Haag en Rotterdam.

Johnny’s Burger is voornemens in de komende twee jaar tien franchisevestigingen te openen. Vrijblijvend informatie ontvangen over franchisen bij Johnny’s? Klik hier.