Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Le Pain Quotidien start franchise expansie in Nederland

le_pain_quotidien_franchise
Le Pain Quotidien is een lunchroom/restaurant met vers brood, met een counter voor retail en minimaal 1 grote gemeenschappelijke tafel waar gezamenlijk een maaltijd genuttigd kan worden. Le Pain Quotidien is een succesvolle franchiseformule, met 206 vestigingen in 15 landen. Inmiddels heeft de van origine Belgische franchiseformule al 7 vestigingen in en om Amsterdam.

Le Pain Quotidien is in 1990 opgericht door ondernemer Alain Coumont in Brussel, België. Le Pain Quotidien franchise is een lunchroom/restuarant met vers brood. De gehele dag zijn er vers afgebakken croissantjes, scrambled eggs, quiches, soepen en salades te bestellen. Met ruime openingstijden van 08.00 tot minimaal 18.00. Een groot deel van de producten zijn biologisch met ook opties voor vegetariërs en veganisten. De formule vindt haar wortels in de Belgische voedselcultuur, rijk in smaak, maar informeel en toegankelijk. De klant kan de gehele dag terecht voor een maaltijd waar echt van genoten kan worden. De sfeer in de vestigingen is gemoedelijk, warm, verwelkomend en tijdloos.

Succes van de formule

Le Pain Quotidien franchise biedt ondernemers een concept aan waarbij ze echt onderdeel zijn van een familie. De Managing Directors Arne Altmann en Hubert Nieuwendijk willen samen met de nieuwe franchisenemers de formule tot een succes maken in Nederland. In heel Nederland zijn er mogelijkheden om een vestiging te starten, maar voorlopig richt de franchiseformule zich op Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Nieuwe franchisenemers en hun personeel worden altijd eerst getraind door mee te lopen in een bestaande winkel. Franchisenemers liften mee op de algemene menukaart en de algemene marketing. De menukaart ligt grotendeels vast. We hanteren de 80/20-regel. 20% van het assortiment mag lokaal zijn, door de franchisenemer gekozen.

Franchisenemer worden?

Als franchisenemer bij Le Pain Quotidien doe je meer dan een restaurant runnen. Je moet in staat zijn om op elk niveau managementbeslissingen kunnen nemen en op veel verschillende vlakken. Je moet écht ondernemer zijn en van alle markten in het ondernemerschap thuis zijn.

Ontvang gratis meer informatie over Le Pain Quotidien

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Le Pain Quotidien

×