Nieuw op de site: Le Perron

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De komende jaren zal gezond voedsel en duurzame productie steeds belangrijker worden, dit weet Le Perron ook. Met populaire locaties als de Markthal in Rotterdam en de IJ-Hal in Amsterdam is de biologische bakkerij op zoek naar expansie in de vorm van franchise.

Le Perron zoekt voor heel Nederland naar franchisenemers. In mei 2017 haar nieuwe vestiging op het treinstation Amsterdam Centraal. Dit was de eerste Le Perron op een treinstation in Nederland. Met deze opening kwam het aantal Le Perron vestigingen in Nederland uit op 32. Dit betreft 13 fysieke winkels en 19 verkoopwagen op verschillende markten. Ook richt Le Perron haar vestigingen in, met nóg meer horeca. Zij merken dat het bakkerscafé een publiekstrekker is en willen dit nog meer inzetten, in de gehele formule.

“De versheid van ons brood vertalen we door in het gehele concept. We bereiden zoveel mogelijk producten ter plekke vers in de winkel, hierdoor zijn we flexibel, soms eigenwijs, onderscheidend en is de verspilling minimaal. In de Le Perron winkel is er weer oprecht aandacht voor de klant, de ondernemer vertelt met trots over zijn producten en hij heeft tijd voor een praatje.” aldus een woordvoerder van Le Perron.

Door de uitwerking van verschillende verkoopconcepten die Le Perron handhaaft is er altijd aansluiting bij de consument en kunnen zij optimaal genieten. De Formule Le Perron is onderdeel van de Market Food Group waar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie de hoogste prioriteit heeft.

Le Perron zoekt als formule telkens naar toegevoegde waarde rondom haar brood. “Dit doen we door achtergrondverhalen te vertellen, recepten en/of filmpjes te delen voor ons brood, met regelmaat nieuwe smaakcombinaties te introduceren en met diverse gerichte promotionele acties zowel landelijk als voor vestigingen specifiek.”

 

De Le Perron formule kent drie type winkels;

  • Type A (Bakkerswinkel op de hoek met beperkt horeca)
  • Type B (Horeca met broodverkoop)
  • Type C (Take-away)

 

Heb je ervaring in retail en/of horeca, beschik je over een ondernemersmentaliteit en een flinke dosis doorzettingsvermogen dan gaat Le Perron graag met je in gesprek. Klik hier voor meer informatie

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.