Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Makelaar voor een uur

Makelaar voor een uur is een franchiseformule gespecialiseerd in de Nederlandse woningmakelaardij. De formule is opgericht door de huidige franchisegever Wouter van Dijk. Makelaar voor een uur maakt gebruik van een bijzonder onderscheidend franchiseconcept, waarbij er veel werk uit handen van de franchisenemer wordt gehaald.

“Makelaar voor een uur is het makelaarskantoor dat het verschil maakt binnen de Nederlandse woningmakelaardij. Makelaar voor een uur maakt gebruik van een vernieuwend verdienmodel en state-of-the-art presentatietools. Daarnaast neemt Makelaar voor een uur veel werk uit handen voor de franchisenemer. Daardoor is het mogelijk voor de franchisenemer om zich volledig te gaan richten op de zaken waarmee er omzet wordt gemaakt,” aldus Wouter.

Jouw voordeel!

De formule zorgt voor lage overheadkosten, omdat zij de receptie/administratieve diensten uit handen nemen van de franchisenemers. Hierdoor is het mogelijk dat de franchisenemer zich volledig kan richten op zoveel mogelijk genereren van omzet. Verder helpt de franchisegever met het netwerk uitbreiden en het genereren van leads met de opdrachten. Tenslotte is het al mogelijk om binnen een maand te gaan starten als franchisenemer bij Makelaar voor een uur.

Franchisenemer worden?

Op dit moment heeft Makelaar voor een uur ruim 20 franchisenemers. Potentiële franchisenemers kunnen tegen een kleine investering van € 1.250 al een eigen vestiging openen.

Potentiële franchisenemers kunnen ook zonder een makelaarsdiploma starten, maar hebben wel commerciële/financiële ervaring nodig voor het opstarten. Daarnaast is het belangrijk om een klantgerichte instelling te hebben en goede planningsvaardigheden. ‘’Herken jij je nou helemaal in dit profiel? Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen? Sluit je aan bij Makelaar voor een uur!’’

Makelaar voor een uur is in heel Nederland opzoek naar nieuwe franchisenemers. Wil je een samenwerking aangaan met deze formule vraag dan nu gratis informatie aan!

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Makelaar voor een uur![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×