Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Nysingh advocaten en notarissen

Nysingh advocaten en notarissen heeft zich aangesloten bij De Nationale Franchise Gids. “Wij werken al jaren voor verschillende franchiseformules, franchisenemers en verenigingen van franchisenemers. Aansluiten bij het platform van De Nationale Franchise Gids was voor ons een logische volgende stap.”

“Wij hebben een team gespecialiseerd in franchise dat nauw samenwerkt met vakspecialisten in bijv. huur-, verbintenissen en mededingingsrecht”, vertelt advocaat Thijs van Tilburg. “Onze praktijk groeit snel. Dankzij de focus op franchise, onze ervaring en het team van 110 juridische specialisten zijn wij in staat om cliënten snel en efficiënt te adviseren. Wij werken daarbij nauw samen met de klant. Mogelijke problemen worden hierdoor in een vroegtijdig stadium  gesignaleerd en opgelost. Dat is helemaal in franchise heel belangrijk. Door tijdig ‘de angel’ eruit te halen voorkom je vaak veel ellende en blijft de harmonie in de formule bewaard.”

Nysingh is een full service kantoor dat zich richt op de sectoren ondernemingen, overheid en de zorg- en onderwijsinstellingen. De specialisten van Nysingh bundelen, waar nodig, hun krachten en kennis om zo het juiste advies te kunnen geven. Zowel nationale als internationale onderwerpen als procedures vallen binnen de mogelijkheden die Nysingh biedt. De adviseurs staan altijd klaar voor spoedopdrachten en hebben, door het TAGLaw netwerk, actuele internationale kennis.

Thijs van Tilburg
thijs.vantilburg@nysingh.nl, 06 8254 1723

×