Nieuw op de site: Pannenkoe

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Pannenkoe is een franchiseformule voor pannenkoekenrestaurants en is pionier in het neerzetten van een totaalbeleving voor jong en oud. “Het idee van een kinderrestaurant is bij ons wel aanwezig, maar voert niet de boventoon. Het is veel meer dan dat” vertelt oprichter en franchisegever Ewout Mampaey. De formule is erg onderscheidend en succesvol. Succesfactoren van de formule zijn onder andere het geheime recept van het pannenkoekenbeslag en de hele lijn aan eigen producten waardoor er bij ieder restaurant een eigen karakter ontstaat maar wel in de Pannenkoe beleving.  

Mampaey: “Wist je dat onze koks per jaar maar liefst 150.000 kilogram aan beslag gebruiken?” Behalve pannenkoeken staan er ook burgers, biefstuk, kipsaté en Koeshi (de PannenkoekenSushi) op de kaart. “Dat maakt dat klanten vaker per jaar bij ons komen eten dan in een traditioneel pannenkoekenrestaurant. Ook zijn wij daardoor veel interessanter voor bedrijfsuitjes en verjaardagen.”

Met de komst van corona is Pannenkoe ook maaltijden gaan bezorgen. Mampaey: “Dat dit zo zou aanslaan had ik niet van tevoren echt niet verwacht. Naast pannenkoeken hebben we diverse andere gerechten ontwikkeld die het goed doen op de bezorgmarkt. “Pannenkoeshi is de nieuwste ontwikkeling. Pannenkoeken in de vorm van sushi. Lekkerder en betaalbaarder dan de klassieke sushi en daarom gaan de Koeshiboxen als warme broodjes over de toonbank. Omdat wij veel vaste klanten hebben komen veel bestellingen rechtstreeks bij ons binnen, dus niet via Thuisbezorgd. Nu halen we maar liefst 40% van onze omzet binnen via internet. Dat maakt de formule nog steviger en het heeft er ook voor gezorgd dat we niemand hebben hoeven te ontslaan tijdens corona.”

Ontvang gratis meer franchise informatie over Pannenkoe!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise