Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Personal Fitness Nederland

Ben jij een personal fitness trainer of iemand die een eigen fitnessstudio wil beginnen? Dan is Personal Fitness Nederland de aangewezen formule voor jou.

Personal Fitness Nederland werkt sinds 2016 in franchise verband samen met lokale Personal Trainers maar ook met sportschoolhouders, fysiotherapeuten,  Lifestyle Coaches en zelfs enthousiastelingen zonder sportachtergrond. De formule helpt zelfstandig Personal Trainers en Lifestyle Coaches met het openen en succesvol runnen van een eigen studio.

Toekomst

Aan het einde van 2018 zullen er 65 fitnessstudio’s van de Personal Fitness Nederland formule. Het doel is om eind 2020 140 tot 160 studio’s in gebruik te hebben. De formule ziet mogelijkheden om maximaal 220 vestigingen in gebruik te nemen.  Er is veel keuze in de openingsmogelijkheden van een Personal Fitness Nederland vestiging. De locatie zal samen met U, de formule en de gemeente  uitgekozen worden.

Over Personal Fitness Nederland

De formule is in 2011 door Jos Vermeer opgericht. De kernwaarde achter het concept is het weer gelukkig maken van mensen. Hiervoor heeft de formule een ‘Fit for Life’ programma gemaakt, hiermee word er samen met de klant gewerkt aan een gezondere leefstijl. Het programma bevat training en –voedingsschema’s om dit te bereiken.

×