Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland is een franchiseformule gespecialiseerd in het coachen van fitness trainingen. De franchiseformule werkt met een persoonlijke, resultaat gerichte aanpak en het bewezen Fit for Life programma. Op dit moment heeft de formule al meer dan 17.000 Nederlanders gecoacht naar een fitter, gezonder én gelukkiger leven.

Personal Fitness Nederland is in 2011 opgericht door Jos Vermeer. “De filosofie achter het concept is het weer gelukkig maken van mensen door een gezondere levensstijl. Een levensstijl veranderen kan ontzettend moeilijk zijn, zeker als iemand er alleen voor staat. Daarom ondersteunen de personal coaches van Personal Fitness Nederland klanten zodat ze altijd een stok achter de deur hebben. Ook zorgen zij ervoor dat klanten altijd de motivatie en juiste kennis in huis hebben om doelen dag-in-dag-uit te behalen,” aldus Jos Vermeer.

Fit for Life

Personal Fitness Nederland is geen normale ‘personal trainer’ of ‘sportschool’ doordat er gewerkt wordt met het wetenschappelijk bewezen Fit for Life programma. Het programma kenmerkt zich door een totaalaanpak van drie pijlers die elkaar versterken:

  • Beweging: Effectieve één-op-één trainingssessies onder begeleiding van de personal trainer en een persoonlijk trainingsschema voor thuis.
  • Voeding: Persoonlijk voedingsadvies.
  • Mental coaching: De gedachten de baas zijn om resultaten te behalen en voor altijd vast te houden.

De drie pijlers zorgen ervoor dat klanten doelen gegarandeerd behalen, ongeacht wat de doelstelling is.

Franchisenemer worden?

Personal Fitness Nederland telt meer dan 90 vestigingen op dit moment. Als franchisenemer maak je direct gebruik van het doorontwikkelde Personal Fitness Nederland bedrijfsconcept, waardoor je circa 50-70 klanten kan begeleiden. Daarnaast adviseert Personal Fitness Nederland over toekomstige keuzes, zoals het wel of niet inhuren van coaches en hoe groeidoelstellingen te realiseren.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Personal Fitness Nederland![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×