Nieuw op de site: Personal Touch Travel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal Touch Travel is opgericht in 2006 en is de eerste Nederlandse franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Sinds de oprichting heeft de formule al 125 franchisenemers mogen verwelkomen. De formule biedt zelfstandige reisadviseurs de mogelijkheid om reisadvies te geven vanuit huis. Hierdoor is de franchisenemer baas over zijn eigen tijd en verdiensten.

“Om aan de slag te gaan als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel bieden wij een opleiding die geheel uniek is binnen de branche”, aldus Saskia Veenhuijs, contactpersoon voor nieuwe toetredende franchisenemers. “Ook zonder achtergrond in het toerisme kun je bij ons terecht om je binnen 3 maanden klaar te stomen voor een nieuwe carrière als zelfstandig reisadviseur. Hierdoor is ons concept ideaal voor zowel de ervaren reisadviseur als gepassioneerde reisliefhebber die graag een carrièreswitch wil maken.”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om met jouw passie voor reizen aan te sluiten bij Personal Touch Travel? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website