Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Primera

Primera is een organisatie van, voor en door zelfstandig ondernemers. Ieder lid van Primera koopt bij toetreding een aandeel van € 500 en is hiermee mede-eigenaar. Via de Algemene Ledenvergadering kunnen alle leden meebeslissen in het te voeren beleid.

Het begrip ”samen sterk” wordt door Primera dagelijks in de praktijk gebracht. “Doordat de Primera leden met elkaar een steeds groter inkoopblok vormen, zijn wij in staat om goede condities te bedingen. Dit vertaalt zich in een jaarlijkse bonusuitkering op nagenoeg alle assortimenten. In 2018 bedroeg deze bonus gemiddeld ruim € 21.000 euro excl. btw,” aldus Hoofd Acquisitie Carl Damen van Primera.  “Aangesloten ondernemers kunnen gebruikmaken van een professioneel dienstenpakket dat bestaat uit winkelbouw, marketing, inkoop, eigen merken, winkelautomatisering, financiering, bedrijfseconomisch en juridisch advies en begeleiding van een districtsmanager.”

Het partnerschap met Primera levert de leden een krachtige winkelformule en ondersteuning op elk aspect van het ondernemen. Hierdoor kunnen de leden de maximale omzet
halen uit hun marktgebied. Kortom, de samenwerking met Primera biedt u zelfstandig ondernemerschap met de kracht van een grootwinkelbedrijf.

Primera is inmiddels gegroeid tot het grootste en meest professionele samenwerkingsverband in de tabaks- en gemak branche. Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvend informatiepakket.

×