Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Quetzal

04 november 2019
Quetzal de Chocoladebar is een formule die zijn oorsprong vindt in Gent, België sinds 2001. De Belgische chocoladebar is gespecialiseerd in chocolade-gerelateerde producten en is op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Quetzal de Chocoladebar

De Belgische chocoladebar heeft momenteel 6 vestigingen, waarvan 2 in België, 2 in Duitsland en 2 in Nederland. Quetzal is een nieuw concept in Nederland. De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst is terug te vinden in de uitstraling van de franchiseformule. Het interieur is aangepast op het assortiment, met rustgevende muziek.

Uitbreiden naar Nederland

Omdat veel Nederlandse klanten enthousiast waren tijdens hun bezoek aan één van de vestigingen in België wil de formule uitbreiden naar Nederland. De kwaliteit van Belgische chocoladeproducten wordt in Nederland geroemd.

De producten van Quetzal de Chocoladebar zijn gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Het assortiment bestaat voornamelijk uit drankjes en zoete hapjes. Het merendeel bevat uiteraard chocolade, maar er wordt ook koffie en thee geschonken en er worden fruithapjes en brownies geserveerd. De chocolade en de aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt.

Quetzal Nederland

Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd.

“De Quetzal de Chocoladebar is een absolute totaalbeleving. De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Het duurde dan ook niet lang dat ik deze franchiseformule graag in Nederland wilde introduceren. Over de oprichting van de eerste Chocoladebars zijn onderhandelingen gaande met ondernemers in meerdere steden van Nederland”, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.

×